Tips & adviezen

Vijf tips voor een goede voorbereiding op uw belastingaangifte 2023

Veel mensen ontvangen begin van het jaar een uitnodiging om aangifte inkomstenbelasting te doen. Ook druppelen de hiervoor benodigde gegevens zoals jaaropgaven van werkgever(s), uitkeringsinstantie(s) en banken binnen. Vindt u ‘belastingaangifte doen’ een vervelende en/of lastige klus? Een goede voorbereiding is het halve werk, ook als u de aangifte niet zelf doet. Met de vijf tips in dit artikel helpen wij u hierbij. 
Verder lezen

Het belastingjaar 2024 aan de hand van tien getallen

Een nieuw jaar betekent nieuwe belastingregels en dus ook veel nieuwe getallen. Wilt u voor uw specifieke financiële en fiscale situatie te weten komen welke van de tien getallen in dit artikel op u van toepassing zijn? En welke actie(s) u kunt ondernemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 


Verder lezen

Wat is jouw slimste goede voornemen voor 2024?

2023 is voorbij, en wat heeft het ons gebracht? Is de oorlog in Oekraïne voorbij? Nee. Er is zelfs een nieuw conflict bijgekomen, de oorlog tussen Israël en Gaza. Is het klimaat verbeterd? Wereldwijd verdwijnt er nog steeds een enorme hoeveelheid regenwoud, smelten de ijskappen, extreme weersomstandigheden lijken toe te nemen. En hoe zit het in Nederland? Een kabinet is gevallen en er vindt een majeure politieke verschuiving plaats. En, financieel, valt daar nog wat over te zeggen?

Foto en bron: FFP


Verder lezen

Meer tips & adviezen