Aangifte inkomstenbelasting 

Wanneer u een aangiftebrief of aangifteformulier inkomstenbelasting van de Belastingdienst ontvangt, moet u aangifte inkomstenbelasting doen. Doet u dat niet of na de uiterste inleverdatum dan kunt u een boete krijgen. Zonde van uw geld toch?

Ziet u elk jaar op tegen uw aangifte inkomstenbelasting?

Wij stellen de aangifte inkomstenbelasting graag voor u samen en dienen die elektronisch in bij de Belastingdienst. Ook als u geen aangifte hoeft te doen, maar wel verwacht belasting terug te krijgen.

Meer dan alleen de aangifte inkomstenbelasting

Ons werk houdt na het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting niet op. Wij beoordelen of:

Uitstelregeling

Wij maken gebruik van de uitstelregeling, een door de Belastingdienst geboden faciliteit voor belastingconsulenten. Deze regeling houdt kortweg in dat de deadline van het indienen van de aangifte inkomstenbelasting met een jaar wordt uitgesteld. De aangiften van onze cliënten verdelen wij over het jaar. Dat kan betekenen dat uw aangifte inkomstenbelasting na 1 mei wordt ingediend. Echter op verzoek verzorgen wij uw aangifte in de door u gewenste periode. 

DigiD niet nodig

Als belastingconsulent gebruiken wij  onze eigen aangiftesoftware. Wij hebben uw DigiD of machtigingscode niet nodig voor het samenstellen van uw aangifte inkomstenbelasting.

Makkelijker kunnen wij het niet maken...

Service

Service
Wij helpen u graag verder

Belastica Voorhout
Tel:  0252-232114

Belastica Leiden
Tel:  071-5138202

Stel hier uw vraag