Belastica werkt samen met

De accountantswerkzaamheden zijn ondergebracht in een eigen onderneming. Er zijn cliënten die veel waarde hechten aan jaarstukken met een accountantsverklaring. Soms is er een accountantscontrole verplicht. Hiervoor hebben wij het accountantskantoor opgericht. Wanneer u behoefte heeft aan een extra controle laat deze controle dan uitvoeren door Belastica Accountancy B.V..
 

Binnen Okey Assurantiën zijn zowel verzekeringen van ondernemers als van particulieren ondergebracht. En vanuit onze competenties weet u dat er ook met een fiscaal oog naar verzekeringen wordt gekeken. Soms werpt dit een heel ander licht op de situatie en leidt dit tot een niet verwachte uitkomst. Voor ons geldt: het advies moet goed zijn, de klant staat centraal en niet het product.
 

Okey Assurantiën is zelfstandig adviseur van RegioBank. In de loop van de tijd is er veel veranderd, maar het belangrijkste kenmerk van RegioBank is gebleven: als klant bent u altijd welkom! U kunt bij ons terecht voor allerlei bankzaken. Daar waar u bij veel banken zaken digitaal moet regelen, kunt u bij ons persoonlijk langskomen om een bankrekening te openen of uw vragen te stellen. U bent bij ons met vragen over bankzaken nog altijd welkom!
 
 
Keij Beheer is al sedert 1966 hét vertrouwde adres voor beheer van vastgoed in de Leidse regio. Samen met Gerda, onze oud-collega en al jaren een vertrouwd gezicht van Keij Beheer, besloten we Keij Beheer over te nemen. Met haar jarenlange ervaring kunnen wij verhuurders uitstekend van dienst zijn o.a. op het gebied van het incasseren van huren, het zoeken van geschikte kandidaat-huurders, het behandelen van klachten en het, in overleg, verstrekken van opdrachten tot reparaties. Bent u particulier belegger en wilt u meer weten over beheer door een professioneel kantoor, neem dan geheel vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden. Ook studenten, expats en andere huurders zijn bij ons aan het juiste adres voor het vinden van een geschikte kamer of zelfstandige woonruimte.

Contact

Belastica Voorhout
Jacoba van Beierenweg 84
2215 KZ Voorhout
Tel:  0252-232114
Routebeschrijving

Belastica Leiden
Zeemanlaan 39
2313 SW Leiden
Tel:  071-5138202
Routebeschrijving

Vragen of opmerkingen
Contactformulier