Eenmanszaak

Eenvoudig op te richten, maar ook verstandig?

Wat is een eenmanszaak?

Een eenmanszaak heeft maar één eigenaar. De term eenmanszaak zegt iets over de rechtsvorm en niet over het aantal personen dat in uw onderneming werkt. U kunt hierin uw partner mee laten werken of personeel in dienst hebben. 

Kenmerken van een eenmanszaak

Een eenmanszaak is snel en eenvoudig op te richten en heeft meer belastingvoordeel dan bijvoorbeeld een bv. Een nadeel van de eenmanszaak is dat u met uw privévermogen aansprakelijk bent voor de schulden van uw bedrijf. 

Niet alleen

U kunt erop vertrouwen dat wij weten welke ondersteuning u nodig heeft bij uw bedrijfsvoering. Wij rekenen niet voor niets al jarenlang ondernemers uit diverse branches van het MKB tot onze trouwe klantenkring. Juist bij een eenmanszaak, waar uw privésituatie sterk verweven is met de onderneming, is het van belang dat u een adviseur heeft die met u meedenkt, u ondersteunt en ook kritisch durft te zijn naar u toe. Voor een optimale dienstverlening bent u bij ons op het juiste adres, zo nodig maken wij gebruik van ons netwerk van aanverwante dienstverleners.

Met ons en ons netwerk staat u er niet alleen voor. 

Branches

Branches
  • detailhandel
  • bouw
  • vrije tijd en media
  • zakelijke dienstverlening

Wij helpen u graag verder

Belastica Voorhout
Tel:  0252-232114

Belastica Leiden
Tel:  071-5138202

Stel hier uw vraag