Belastingadvies

Je kunt niet alles weten. Gelukkig heeft u nu een partner gevonden die met u meedenkt, ontzorgt, ondersteunt en met u vooruit weet te kijken. Lees verder over hoe Belastica zich onderscheidt in belastingadvies.
 

Uw persoonlijke adviseur in belastingadvies

Als belastingadvieskantoor hebben we jarenlange ervaring met u: de ondernemer in het MKB. Uit ervaring kunnen we zeggen dat aandacht voor belastingadvies loont, een wisselwerking tussen uw input en onze expertise.
 

Wijzigingen belastingwetgeving

De belastingregels veranderen continu. Ook uw onderneming staat niet stil en ontwikkelt zich voortdurend. Wij beschikken over de expertise en ervaring om u een passend belastingadvies te geven, of u nu een gevestigde ondernemer of startende ondernemer bent, plannen tot herstructurering heeft of uw bedrijf wilt verkopen of beëindigen.

In ons advies betrekken we alle facetten van uw bedrijfsvoering zoals:
  • de inrichting van uw financiële administratie
  • de gekozen structuur van uw onderneming. Wat betekent het voor de belastingdruk als u een andere rechtsvorm kiest? 
  • bij het doen van grote investeringen. Levert het een belastingvoordeel op wanneer u deze investering doet?
  • bij bepaalde transacties, zoals de verkoop van een pand. Is er sprake van een herinvesteringsreserve, hoe zit het met de omzetbelasting en overdrachtsbelasting?
  • het fiscaalvriendelijk belonen van uw werknemers.
  • toekomstvoorzieningen, bedrijfsopvolging, beleggen en ga zo maar door.
 

Wij denken met u mee

Het is onze wens een klankbord te zijn voor onze cliënten door goed belastingadvies te geven. Wij zullen daar waar dat nodig is actief met u meedenken. Met onze fiscale achtergrond en kennis van de huidige belastingwetgeving zijn wij een goede sparringpartner voor u: de perfecte balans voor gericht belastingadvies en verduurzaming van de financiën van uw onderneming.
 

Tweerichtingsverkeer

Zijn er wijzigingen in uw situatie of moet u een grote beslissing nemen? Laat het ons weten. Dan kunnen wij met u meedenken en actie ondernemen. Doe uw voordeel met onze kennis en belastingadvies. Teveel belasting betalen wilt u toch niet?

Service

Service
Wij helpen u graag verder

Belastica Voorhout
Tel:  0252-232114

Belastica Leiden
Tel:  071-5138202

Stel hier uw vraag