Tips & adviezen

Een goede belastingadviseur is zijn geld meer dan waard!

Een goede belastingadviseur is zijn geld meer dan waard!

Het levert altijd wat op als u een goede belastingadviseur in de arm neemt. Is het niet belastingbesparing dan is het wel inzicht in uw particuliere en zakelijke situatie. Wij zijn ervan overtuigd dat u altijd geholpen bent wanneer u ons, of één van onze bekwame concullega’s, vraagt om advies of beheer omtrent uw belastingzaken. Let op: bekwaam is hier een belangrijk woord. Lees vooral verder hoe u, uiteraard bij voorkeur bij Belastica, uw belastingzaken uitbesteedt. Wij schetsen een aantal voordelen voor u. 

Gebruikmaken van de mogelijkheden

Uw voordeel vinden wij in het slim toepassen van de belastingregels. Een bekend voorbeeld is het middelen van uw inkomen wanneer dat variabel is, een goed schenkingsplan, of gebruikmaken van regels die in uw specifieke situatie voordelig kunnen zijn. Een goede belastingadviseur denkt met u mee over zaken als subsidiemogelijkheden, het juist plannen van investeringen en het besparen van eigen bijdrage voor langdurige zorg.
 

Het juiste advies op het juiste moment

Uw bekwame belastingadviseur is niet alleen bekend met uw cijfers, maar ook met u als privépersoon en/of ondernemer. Bent u bijvoorbeeld op leeftijd of een voortvarende ondernemer? Dan overweegt u misschien stappen met uw vermogen of kapitaal. Door particulier en zakelijk overzicht te creëren en te overleggen over uw ideeën, kunt u voorkomen dat grote sommen geld in de schatkist verdwijnen. Denk aan voordelen die te behalen zijn met een juist personeels-, investerings- of schenkingsbeleid.
 

Meer inzicht bij het gecombineerd uitbesteden van uw particuliere en zakelijke belastingen

Welke zaken heeft u particulier ondergebracht en welke zakelijk? Kan dat niet handiger? Vaak zien we dat er nog voordeel te behalen door juist deze afweging goed te maken.
 

Wat is rust omtrent uw financiën voor u waard?

Particulier en zakelijk gezien is het altijd prettig om te weten waar u staat. Groeit de omzet in uw onderneming hard, of krimpt deze? Zijn er wetswijzigingen geweest en hoe kunt u hierop anticiperen? Welke toekomstplannen heeft u en hoe kunt u deze realiseren. Dit noemen wij 'financiële planning' waarmee wij u kunnen ondersteunen.
 

Wat levert dat dan op? 

Het kan u duizenden euro's, als dan niet meer, schelen wanneer u uw zaken goed op orde heeft. Des te meer wanneer u samen met uw belastingadviseur vooruit kijkt naar te ondernemen stappen. Zo kunt u mogelijk veel geld besparen door als (startende) ondernemer de bv nog even uit te stellen. Wanneer u uw spaargeld wilt schenken kunt u daar, mits u tijdig actie onderneemt, nog duizenden euro's voordeel vinden. Zo durven wij te zeggen dat uw bekwame belastingadviseur zijn geld meer dan waard is.
 

Wij zijn u graag van dienst

Bent u nog geen cliënt? U bent bij ons van harte welkom. Neem graag contact met ons op voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek.

Vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat het weten.


Typ bovenstaande code over.
Terug naar overzicht