Tips & adviezen

Vanaf 1 maart: tijd voor uw aangifte inkomstenbelasting 2014

Vanaf 1 maart: tijd voor uw aangifte inkomstenbelasting 2014

De blauwe envelop van de Belastingdienst valt weer op uw deurmat. Het is tijd voor aangifte inkomstenbelasting. In tegenstelling tot voorgaande jaren moet uw aangifte vóór 1 mei bij de Belastingdienst zijn (ter info, dit was voorheen 1 april), tenzij...
Ziet u elk jaar op tegen uw aangifte?

Wij stellen de aangifte inkomstenbelasting graag voor u samen en dienen die elektronisch in bij de Belastingdienst. Ook als u geen aangifte hoeft te doen, maar wel verwacht belasting terug te krijgen. Bent u nog geen cliënt? U bent bij ons van harte welkom. Neem graag contact met ons op voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. 
 

Uitstelregeling 

Wij maken gebruik van de uitstelregeling, een door de Belastingdienst geboden faciliteit voor belastingconsulenten. Deze regeling houdt kortweg in dat de deadline van het indienen van de aangifte met een jaar wordt uitgesteld. De aangiften van onze cliënten verdelen wij over het jaar. Dat kan betekenen dat uw aangifte na 1 mei wordt ingediend.
 

Lever a.u.b. uw aangiftebrief vóór 19 maart bij ons in!

In verband met de uitstelregeling wil de Belastingdienst weten voor welke cliënten ons kantoor de aangiften verzorgt. Hiervoor hebben wij de gegevens nodig die op de aangiftebrief staan. Graag ontvangen wij vóór 19 maart uw aangiftebrief.
 

Aanlevering gegevens

Let op! U hoeft niet gelijk alle benodigde gegevens voor uw aangifte aan te leveren. Omdat wij uitstel voor het indienen van uw aangifte vragen, kunt u de gegevens later aan ons doen toekomen. Een goede voorbereiding is echter het halve werk. Raadpleeg deze handige checklist om de benodigde aangiftegegevens te verzamelen.
 

Meer dan alleen de aangifte

Ons werk houdt na het opstellen van uw aangifte niet op. Wij beoordelen of:  

Een goede belastingadviseur is zijn geld meer dan waard!

Het levert altijd wat op als u een goede belastingadviseur in de arm neemt. Is het niet belastingbesparing dan is het wel inzicht in uw particuliere en zakelijke situatie. Lees in ons vorige nieuwsitem 'Een goede belastingadviseur is zijn geld meer dan waard!' hoe u, uiteraard bij voorkeur bij Belastica, uw belastingzaken uitbesteedt. Wij schetsen in dit artikel een aantal voordelen voor u. Vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat het weten.


Typ bovenstaande code over.
Terug naar overzicht