Tips & adviezen

Maart betekent tijd voor uw aangifte inkomstenbelasting!

Maart betekent tijd voor uw aangifte inkomstenbelasting!De blauwe envelop van de Belastingdienst valt weer op uw deurmat. Het is tijd voor aangifte inkomstenbelasting. Uw aangifte moet vóór 1 april bij de Belastingdienst zijn, tenzij...
 


Ziet u elk jaar op tegen uw aangifte?
Wij stellen de aangifte inkomstenbelasting graag voor u samen en dienen die elektronisch in bij de Belastingdienst. Ook als u geen aangifte hoeft te doen, maar wel verwacht belasting terug te krijgen. Bent u nog geen cliënt? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Uitstelregeling
Wij maken gebruik van de uitstelregeling, een door de Belastingdienst geboden faciliteit voor belastingconsulenten. Deze regeling houdt kortweg in dat de deadline van het indienen van de aangifte met een jaar wordt uitgesteld. De aangiften van onze cliënten verdelen wij over het jaar. Dat kan betekenen dat uw aangifte na 1 april wordt ingediend. 

Lever a.u.b. uw aangiftebrief vóór 20 maart bij ons in!
In verband met de uitstelregeling wil de Belastingdienst weten voor welke cliënten ons kantoor de aangiften verzorgt. Hiervoor hebben wij de gegevens nodig die op de aangiftebrief staan. Graag ontvangen wij vóór 20 maart uw aangiftebrief.

Meer dan alleen de aangifte
Ons werk houdt na het opstellen van uw aangifte niet op. Wij beoordelen of:Vragen of opmerkingen over dit artikel? Laat het weten.


Typ bovenstaande code over.
Terug naar overzicht